Online hotel manager logoΟλοκληρωμένη OnLine Διαχείριση & Προώθηση του Καταλύματος σας

        Σας Λύνει τα Χέρια !

 

 

About Us

Ποιοί Είμαστε

Ομάδα Online Hotel Manager

Η ραγδαία ανάπτυξη του διαδικτύου, αλλά και η δυναμική εμφάνιση και ενδυνάμωση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media) έχει δημιουργήσει νέες ευκαιρίες αλλά και προκλήσεις στον κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας.

Στην εποχή της επικράτησης του διαδικτύου έχει γίνει πλέον απαραίτητη η προβολή κάθε επιχείρησης, που επιθυμεί να βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων, στο διαδίκτυο με ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) αλλά και με ταυτόχρονη προβολή στα Social Media.

Ειδικά στον τουριστικό κλάδο, όπου το κοινό δεν περιορίζεται στα σύνορα μιας χώρας, η χρήση μιας ιστοσελίδας, αλλά και η παρουσία στον χώρο των Social Media θεωρούνται πλέον απαραίτητα εργαλεία ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη, την εξέλιξη και την προώθηση μιας τουριστικής επιχείρησης.

Οι τεράστιες αλλαγές που έχουν υλοποιηθεί στη νέα ψηφιακή εποχή έχουν ως αποτέλεσμα την άμεση σύνδεση του τουριστικού κλάδου με τα σύγχρονα τεχνολογικά διαδικτυακά εργαλεία και εφαρμογές.

Η μεγάλη αύξηση της χρήσης των κινητών τηλεφώνων (smartphones) και των tablets, ο αυξανόμενος ανταγωνισμός καθώς και οι ανάγκες της νέας ψηφιακής εποχής έχουν ως αποτέλεσμα εκατομμύρια τουρίστες που συρρέουν κάθε χρόνο στην Ελλάδα, να αναζητούν λύσεις μέσω του διαδικτύου, ώστε να καλύψουν ανάγκες διαμονής, εστίασης και διασκέδασης.

Η ομάδα της OnlineHotelManager αποτελείται από ειδικούς με πολυετή εμπειρία στον τουριστικό τομέα και ειδικά στην ανάπτυξη λογισμικού και υποστήριξη τουριστικών καταλυμάτων.

  • Εξειδικευμένη τεχνογνωσία: Η ομάδα της OnlineHotelManager έχει εκτεταμένη εμπειρία στις ανάγκες και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα τουριστικά καταλύματα.
  • Αξιόπιστες λύσεις λογισμικού: Η εταιρεία παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ξενοδοχείων που καλύπτει όλες τις λειτουργίες ενός καταλύματος, από τις κρατήσεις και την τιμολόγηση έως τη διαχείριση των καλεσμένων και των εργαζομένων.
  • Προσαρμοσμένη υποστήριξη: Η OnlineHotelManager προσφέρει εξατομικευμένη υποστήριξη για να βοηθήσει τα καταλύματα να αξιοποιήσουν στο έπακρο το λογισμικό τους και να βελτιστοποιήσουν τις λειτουργίες τους.
  • Συνεχή καινοτομία: Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη νέων χαρακτηριστικών και λειτουργιών για να παραμένει στην αιχμή της τεχνολογίας και να καλύπτει τις εξελισσόμενες ανάγκες του κλάδου.

Εάν ψάχνετε για μια αξιόπιστη και έμπειρη εταιρεία για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε το τουριστικό σας κατάλυμα, η OnlineHotelManager αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή.

Η εταιρία μας είναι από τις λίγες εταιρείες παγκοσμίως που διαθέτει ενοποιημένο λογισμικό μέσω του οποίου ένα ξενοδοχείο μπορεί να προωθηθεί στο διαδίκτυο και να διαχειριστεί το κατάλυμα του με υπηρεσίες όπως:

About Us

Αυτό που κάνει τα στελέχη της Online Hotel Manager καθώς και τις υπηρεσίες της να διαφέρουν από τον ανταγωνισμό, είναι ότι όλοι μας έχουμε εργαστεί και με φυσική παρουσία σε διαφορετικά καταλύματα, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να αξιολογήσουμε και να κατανοήσουμε τις απαραίτητες εργασίες, που πρέπει να διεκπεραιώνονται σε ένα ξενοδοχείο ώστε να είναι λειτουργικό, με απώτερο σκοπό τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας, να σας βοηθούν να κερδίζετε χρόνο, να αυτοματοποιήσετε τις εργασίες σας και να δώσετε το χώρο και χρόνο σε θέματα πιο ιδιαίτερης σημασίας για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Παράλληλα, η προσωπική μας εμπειρία μέσω της ενασχόλησής μας με τα τουριστικά επαγγέλματα αποτελεί αξιόπιστη βοήθεια. Πέρα από τη βοήθεια σε θέματα λογισμικού, έχουμε τη γνώση και τη δυνατότητα σε θέματα όπως τιμολογιακή στρατηγική, πρόσληψη προσωπικού στο τουριστικό τομέα κ.τ.λ.

Η OnlineHotelManager στη διάρκεια όλων των ετών που δραστηριοποιείται, έχει αναπτύξει συνεργασίες με εκατοντάδες ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο, ξενοδοχεία τα οποία έχουν εμπιστευθεί εξ ολοκλήρου τόσο τη διαχείριση και όσο και την προώθηση της μονάδας τους στο διαδίκτυο. Παράλληλα σε αυτό το διάστημα έχουμε πραγματοποιήσει συνεργασίες με τρίτες εταιρείες γνωστές στην παγκόσμια αγορά για ανάπτυξη λογισμικού στον τουριστικό τομέα, με τις οποίες έχουμε αμφίδρομη συνεργασία και ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

Online hotel manager
Φόρμα Επικοινωνίας
Γράψτε μας περισσότερα στοιχεία για το καταλυμά σας για να απαντήσουμε πιο ολοκληρωμένα. Ευχαριστούμε.